Termeni si conditii

Regulile definesc normele de utilizare ale website-ului www.o9vacanta.ro

 


Dispozitiile regulamentului, impreuna cu legislatia in vigoare de pe teritoriul Romaniei, definesc drepturile si obligatiile utilizatorilor de servicii. Proprietarul website-ului  www.o9vacanta.ro  este compania O9VACANTA TRAVEL AGENCY  SRL, cu sediul in municipiul BISTRITA, Str. Artarilor nr.  24, ap. 40, jud. Bistrita-Nasaud,  C.U.I. 33445781, J6/420/2014, denumita in continuare O9VACANTA. Site-ul va permite sa efectuati cautari pentru produsele turistice ale turoperatorilor integrati, prin oferirea unui motor de cautare online.

------------------------------------------------------

1. Dictionar

Turoperator/organizator = biroul de turism, reprezentand entitatea responsabila de exportul ofertelor din propriul sistem intern de rezervari, pe acest website.

Agent = biroul de turism, a carui principala activitate este prezentarea si mediatizarea constanta, prin incheierea de acorduri, a ofertelor turistice ale organizatorilor autohtoni, precum si a altor furnizori autohtoni de servicii.

Consultant = angajat  O9VACANTA, specializat in furnizarea de solutii complexe agentilor, referitoare la facilitatile acestui portal.

Client = persoana care efectueaza o solicitare in ceea ce priveste achizitionarea unui pachet de tip cazare, a unui bilet de autocar, a unui bilet de avion sau a unei polite de asigurare.

Contract = un acord intre Client si Turoperator (organizatorul evenimentului) care contine detaliile evenimentului achizitionat, inclusiv informatii despre persoanele participante la evenimentul respectiv.

Conditii de participare = parte integranta a Contractului care reglementeaza drepturile si obligatiile reciproce ale Turoperatorului si ale Clientului.

Eveniment turistic = serviciu furnizat de catre Turoperator catre Client, costurile aferente programului si beneficiilor fiind acoperite de un pret pausal (de pachet).

Servicii = servicii incluse in platforma  www.o9vacanta.ro

 

-------------------------------------------------------

2. Utilizarea serviciului de internet (rezervari ferme)

Prin folosirea website-ului sunteti de acord cu conditiile stabilite in acest set de reguli si norme si sunteti responsabil pentru rezultatele care rezulta in urma utilizarii acestui Serviciu.
Clientul utilizeaza servicul in doar in nume propriu. In cazul in care utilizeaza acest serviciu in numele unui tert inseamna ca are atributii legiltative de reprezentare, conform legii in vigoare. Pentru utilizarea fara autorizatie a serviciului isi va asuma intreaga responsabilitate.
Efectuarea de rezervari utilizand un nume fals sau numele altei persoane, fara o procura valida, este interzisa si se pedepseste conform legislatiei in vigoare.
Efectuarea de rezervari ferme concomitent cu achizitionarea unui pachet turistic este echivalent cu citirea si accesptarea termenilor si conditiilor biroului de turism si cu luarea la cunostiinta a acestui set de reguli.
O9VACANTA nu garanteaza ca procesul de utilizare a servicului va rula fara intreruperi, defecte, defectiuni, incapacitate perioadica a sistemului de a se conecta la sistemul de rezervari integrat sau ca rezultatul de cautare va depasi asteptarile Dumneavoastra cu privire la continutul, acuratetea sau utilitatea informatiilor obtinute prin intermediul acestui serviciu.
In ceea ce priveste datele persoanei care efectueaza rezervarea, acestea trebuie sa corespunda cu informatiile provenite din pasaport sau cu cele provenite din cartea de identitate atunci cand participantii la calatorie opteaza pentru un pachet in interiorul Uniunii Europene. In caz de nerespectare a datelor cu caracter personal a persoanei care a efectuat plata, suma achitata nu este rambursabila conform acestei prevederi. In momentul efectuarii rezervarii trebuie sa detineti documentele adecvate care permit plecarea in calatorie, inclusiv un pasaport valabil necesar pentru acordarea vizelor (dupa caz) sau alte documente.

-------------------------------------------------

3. Detalii contractuale

Paginile  www.o9vacanta.ro  au ca si continut ofertele touropearatorilor integrati in sistem, oferte ce includ programul detaliat, beneficii dar si costurile evenimentului.
Dupa cautarea si selectarea celei mai potrivite oferte puteti face o rezervare initiala prin intermediul formularului "Rezerva" , prin e-mail sau  direct printr-un consultant ce poate fi contactat la numarul de telefon: 71 44 222.
Dupa primirea solicitarii Dumneavoastra, un consultant O9VACANTA va verifica disponibilitatea produsului. Dupa primirea acesteia, ea va va fi transmisa(fax, telefon, e-mail) impreuna cu Conditiile de Participare ale touroperatorului.
Dupa acceptarea acestor conditii, veti efectua plata produsului turistic(fie un avans fie suma integrala) in contul indicat de consultantul O9VACANTA. Platile pot fi efectuate on-line cu cardul (la cerere, prin transmiterea unui link de plata) sau prin transfer bancar . Semnarea contractului client - touroperator se va face prin intermediul agentului. In orice moment ne puteti contacta pentru a verifica situatia rezervarii  dumneavoastra dar si pentru detalii suplimentare  privind calatoria.
Cu cel putin 24 de ore inaintea plecarii, ar trebui sa luati legatura cu O9VACANTA pentru confirmarea plecarii.
O9VACANTA  intotdeauna informeaza clientii despre modificarile aparute in produsele turistice oferite, pe baza informatiilor primite de la touroperator.

-----------------------------------------------------

4. Politica de confidentialitate

Toate informatiile personale furnizate in vederea rezervarii unui produs turistic prin intermediul website-ului  www.o9vacanta.ro  introduse in sistem prin e-mail, telefon vor fi procesate de catre O9VACANTA in concordanta cu legea.
O9VACANTA proceseaza toate informatiile cu caracter personal necesare schimbarii, initierii sau incetarii unei colaborari, informatii furnizate prin intermediul formularului de rezervare, e-mail sau telefon.
Prin trimiterea formularului de rezervare initiala, sunteti de acord cu procesarea datelor personale cu scopuri administrative, statistice si de marketing. Aceste date sunt folosite pentru promovarea produselor O9VACANTA si a partenerilor O9VACANTA.
Dezvaluirea datelor este voluntara, necesara pentru contractarea produsului turistic. In orice moment aveti posibilitatea de a corecta datele furnizate sau chiar stergerea lor din baza de date.

------------------------------------------------

5. Pretul pachetului

Pretul de achizitie al produsului turistic include toate componentele sale, asa cum sunt ele descrise in oferta, in particular cazare ,transport (valabil doar in cazul pachetelor), taxele excursiilor optionale, taxe de aeroport, taxe de combustibil dar si alte taxe ce sunt mentionate in oferta.
Touroperatorul poate modifica produsul turistic sau chiar sa-l anuleze complet. Aceste modificari/anulari vor fi facut fara niciun cost din partea Dumneavoastra. Regulamentul acestor modificari este descris in detaliu in cadrul contractului Conditii de Participare semnat de Dumneavoastra.
Din cauza faptului ca unii touroperatori isi comercializeaza oferta in alte monede decat leul romanesc, pretul produsului turistic se poate medifica, prin actualizare in fuctie de cotatia monedei in care este vandut produsul. Acest pret nu se poate modifica insa cu 20 de zile inainte de data plecarii.
Aceste clauze sunt specificate in Conditiile de Participare ale touroperatorului.
Pretul final al produsului nu este garantat de O9VACANTA in momentul rezervarii, validarea acestuia ca pret final avand loc dupa primirea confirmarii de rezervare. Confrimarea este efectuata de touroperator.
O9VACANTA isi rezerva dreptul de a anula o rezervare ce s-a efectuat prin intermediul www.galaktyka... si au fost intampinate dificultati tehnice sau au fost furnizate preturi incorecte.

-------------------------------------------------

6. Plata

Acesta sectiune face referire la valoarea platii efectuate catre touroperator.
Avansul cat si transa finala a sumei de plata trebuie achitate in perioada specificata de consultantul O9VACANTA.
Rezervarea finala e inregistrata si de catre touroperator, dupa efectuarea platii in contul pre-stabilit.
Daca avansul excursiei cat si plata finala nu sunt efectuate la timp de catre client acesta va trebuie sa plateasca intreaga suma a produsului turistic(clauza ce se aplica produselor de tip early-booking, last minute). Dupa semnarea actelor, acestea trebuie trimise imediat consultantului.
Dupa efectuarea avansului, consultantii O9VACANTA va vor informa despre data scadenta a intregii valori a produsului turistic.
Pentru efectuarea platilor puteti opta:
Transfer bancar
Depunere in cont
Transfer bancar prin internet banking
Toate aceste tipuri de plata trebuie efectuate la data specificata de consultantii O9VACANTA. In cazul early booking, dupa efectuarea platii nu uitati sa trimiteti confirmarea de plata. Ea trebuie trimisa pe adresa de fax: 71711177 sau pe e-mail: suport@O9VACANTA.ro

----------------------------------------------

7. Rebooking

Puteti efectua modificari rezervarii Dumneavoastra dupa plata acesteia in conditiile specificate de catre touroperator. Cand efectuati modificari trebuie luat in considerare eventuale costuri specificate in contractul cadru. Modificarile pot fi anuntate pe e-mail, CONTACT@O9VACANTA.RO mentionand numele produsului si numarul rezervarii sau prin telefon contactand consultantul la numarul de telefon  0765459700.

--------------------------------------

8. Anularea

In momentul achizitiei produsului turistic, exista optiunea de a achizitiona asigurarea storno, ce permite recuperarea cunatumului excursiei, in cazuri exceptionale mentionate in Conditiile de Participare ale touroperatorului. In ziua achizitiei un consultant O9VACANTA va va pune la dispozitie toate detaliile legate de asigurarea storno.
Anularea pachetului/sejurului se face in scris(fizic sau pe e-mail) catre consultantul O9VACANTA. Acesta are datoria de a trimite cat de repede posibil notificarea catre touroperator.
O9VACANTA isi rezerva dreptul de a anula o rezervare cu respectarea principiilor stipulate de touroperator. O9VACANTA nu este responsabila pentru modficarea sau anularea unei rezervari de catre touroperator.
Orice modificare facuta rezervarii de touroperator va va fi comunicata de O9VACANTA pe e-mail si/sau telefon.

----------------------------------

9. Servicii post-vanzare

In orice moment puteti contacta O9VACANTA pentru a primii informatii suplimentare despre produsul turistic cumparat.
Cu cel putin 24 de ore inainte de plecare va rugam contactati O9VACANTA pentru confirmarea plecarii.
O9VACANTA va tine in permanenta la curent cu orice modificari trimise de touroperator.

-----------------------------------------

10. Reclamatii

Daca nu sunteti satifacuti de serviciile platite, puteti face o plangere in scris touroperatorului, cu referire la performanta scazuta a pachetului/hotelului, in concordanta cu conditiile O9VACANTA. Plangerile trebuie trimise pe adresa touroperatorului. O9VACANTA doreste sa ofere solutii de cea mai buna calitate clientilor. Lipsa satisfactiei fata de serviciile O9VACANTA va ofera dreptul de a inainta o reclamatie. Reclamatiile trebuie trimise pe adresa companiei sau la adresa de e-mail: CONTACT@O9VACANTA.RO recunoaste ca reclamatie doar acele ce sunt trimise in maxim 14 zile de la sfarsitul sejurului. Pentru intocmirea unei reclamatii trebuie avute in vedere: nume, prenume, adresa, adresa e-mail, numar telefon si informatii despre produsul turistic achizitionat. Plangerile ce nu mentioneaza o data exacta nu vor fi luate in considerare.

---------------------------------------------------

11. Aspecte finale

Toate aspectele ce nu sunt mentionate in documentele specificate mai sus sunt supuse Codului Civil.
Toate disputele legate de servicii O9VACANTA vor fi lamurite in cadrul instantelor de judecata.
O9VACANTA nu se face responsabila de eventualele daune produse persoanelor ce folosesc serviciile O9VACANTA, in limitele Codului Civil sau pentru motive ce depasesc competentele O9VACANTA cum ar fi greve in cadrul companiilor de transport, personalului aeroportului, etc.
Prin folosirea serviciilor puse la dispozitie de O9VACANTA, declarati pe proprie raspundere ca ati citit aceste prevederi, sunt clare si simplu de inteles si sunteti de acord cu toate conditiile de utilizare fara alte obiectii.

Protectia datelor cu caracter personal

Politic fisiere Cookie

Pentru a se putea accesa website-ul sunt folosite fisiere de tipe Cookie. Dorim sa va informam ce astfel de fisiere sunt stocate in website-ul Dvs. Puteti schimba setarile browserului in orice moment. Limitarile in utilizarea fisierelor Cookies pot afecta functionarea corecta a website-ului.

Pentru detalii va rugam sa va indreptati spre

 

si

.

 

Tipuri de fisiere cookies utilizate pe website:

Nume fisier Tip Scopul salvarii fisierului
PHPSESSID2 Fisierul cookie este sters cand browserul se inchide. Necesar in asocierea paginilor subsecvente in cadrul sesiunii din browser de-a lungul procesului de rezervare. Folosit de asemenea pt verificarea corectitudinii codului Captcha dat de un utilizator.
tid Fisierul cookie este sters cand browserul se inchide. Fisier cookie utilizat pentru conectarea paginilor subsecvente in cadrul unei sesiuni in browser. (log-urile sunt pastrate pana la 1 saptamana).
c Perioada de valabilitate: 2 ani de la setare. Fisier Cookie setat cu consimtamantul Dvs pentru aceste fisiere.
VC Fisierul cookie este sters cand browserul se inchide. Cod pentru valuta aleasa in procesul Dvs de selectie a acesteia.
displayCookieConsent Perioada de valabilitate: 1 an de la setare. Fisier Cookie setat cu consimtamantul Dvs pentru policita de confidentialitate.